OUTDROP LOGOS-4.png
OUTDROP LOGOS-4.png
OUTDROP LOGOS-4.png
IMG_8467.JPG

Foto: Guru Thanabalan

Vi har i flere år holdt til på det kreative felleskapet kalt Tanken i Sandvika der mange talentfulle spirer jobbet med sin kreativitet. Blant dem ble vi kjent med klesmerket Outdrop. Denne kreative gjengen, med Emil Ringheim i spissen lager spennende kolleksjoner som utfordrer den vanlige mannen i gaten samt tar opp samfunnsproblemer og viktige temaer i plaggene de lager.

Skjermbilde 2021-02-22 kl. 16.11.37.png

De arbeider bærekraftig med miljøvennlige produksjonsmåter .  I tillegg samarbeider de med mange artister, kunstnere og andre kjente skikkelser for å lage klær. Det meste kan du finne på outdrop.no. Etter å ha delt kontor med denne flinke gjengen, bestemte vi oss for å ha et samarbeid. Det ble laget et et begrenset antall ringer med en logo Emil R. komponerte. Logoen er en sammenslåing av Outdrop og Demba Oslo sine logoer. Som vårt første samarbeid, lærte vi mye på veien, og ringen ble til slutt et nydelig produkt! 

Ringen ble kun laget i 16 nummererte eksemplarer hvor de fleste ble solgt ut. Vi har spart et par som vi i senere tid vil auksjonere bort til en god sak.

IMG_5059_edited_edited.jpg