Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Pre launch av Demba Oslo

Uke 35

Vi i Demba Oslo er stolte av å presentere Oslos nye smykkemerke.

Tirsdag den 28. august publiserte vi i D/O de første tegnene på at et nytt merke skulle lanseres. Vi begynte med en liten tease av

Vi var så heldige at vi fikk være med på et arrangement som grunnleggeren av "Outdrop Project" ,Emil Ringheim skulle arrangere. Eventet fant sted i hans egen Pop Up shop på Eger på Karl Johan. Outdrop Loftparty var navnet på arrangementet, og det var over 200 inviterte som skulle komme. Arrangementet bestod av ulike kreative hoder som viste frem det de hadde å tillby. Navn som OUTDROP, TRAAD, Skrt art, FUTUЯ, DUERART, HUGE Visuals, Soju_princess, Sofuzy, DJ Se7ven og oss i Demba Oslo var de som sto for festen.