_JEL8441.jpg

Foto: Thomas Wietse

scan021.jpg

Foto: Thomas Wietse

Blooms black logo.PNG

Blooms er et kollektiv fra Oslo som hovedsakelig består av skatere. Disse talentfulle skaterne bruker urbane deler av Oslo som sin lekeplass, og de har dermed satt sitt fotfeste i skatermiljøet i Norge. Alle gutta har sine egne kreative utløp og andre ting som de liker å drive med på siden, med alt fra biologi og psykologi til møbelsnekkring og kunst som interessefelt i tillegg til skatingen.

Navnet Blooms kom til av da filmskaperen Martin Strøm lagde sitt første prosjekt. Martin, som også er en del av gjengen, har filmet skateboardfilmer i flere år, og har med dette blitt en anerkjent filmskaper i skate/snowboardmiljøet. Navnet falt i smak hos gutta, og det har med tiden skapt en unik tilhørighet for skatere. 

Med så mange kreative hoder samlet under Blooms-paraplyen, planlegger de flere prosjekter som ikke har noe med skating og film å gjøre. De har tidligere laget t-shirts, luer og capser med ulikt design knyttet til konseptet Blooms. Dette har uten unntak solgt ut med en gang, så nå var det på tide med et nytt prosjekt. Blooms rettet snuten mot smykkeverdenen, nærmere bestemt Demba Oslo. Med kunstneren Tyler Metzgeri spissen, (@slimsadybabyyy på Instagram) tok det ikke lang tid før en flunkende ny Demba Oslo X Blooms ring var produsert og klar til å lanseres. 

Ringen er en 925 Sterling Silver ring håndlaget av lokale smeder i Gambia, som ligger vest i Afrika. Vi har blandet Demba Oslo sitt plettfrie design med Blooms sin lekne stil. Prosjektet spiller på karakteren Mr Blooms, som for mange er kjent som Albert Åberg. Ringen produseres i et begrenset opplag, så her er det førstemann til mølla!

I fremtiden kommer Blooms til å overraske med mye ulik drops. Med et så bredt spekter av hobbyer og kunnskap innenfor et kollektiv, er det ikke umulig å se for seg at de kommer til lage alt fra klær til møbler i fremtiden.

Ole does a ollie.jpg

Foto: Thomas Wietse

Blooms logo albert.png
Blooms logo albert.png